Jouw online sportschool

Met de Trainthuis app kan jij jouw voortgang in één overzicht bijhouden.  De app is zeer gebruiksvriendelijk en onze coaches staan altijd klaar voor jouw vragen!

✅ Jouw eigen Trainthuis fit profiel 

✅ 100+ trainingsplannen voor thuis

Creëer jouw eigen voeding - trainingsplan

✅ Antwoord op al jouw vragen

NIEUW: Video on Demand!

NU €0,00 voor 7 DAGEN 

Daarna €9,95 p.m. (direct opzegbaar)

Download onze App

 

Waarom de Trainthuis App?

📱Met de Trainthuis App heb jij alle hulp en begeleiding die jij nodig hebt om jouw eigen sportschool te creëren.

🎥Met behulp van de makkelijke instructievideo's zijn de oefeningen niet meer fout uit te voeren. Het is geen wonder dat er al meer dan 3300+ mensen gek zijn op Trainthuis iedereen het kan gebruiken!

💪🏽Progressie bijhouden is één van de moeilijkste dingen om te doen in de sportindustrie. Daarom is dit de alles in één app om dit makkelijk te maken. 

🍎 Scan jouw eetproducten in de app en voeg ze toe aan jouw eetdagboek. Hierin zie je wat je wel en niet zou moeten toevoegen aan jouw voedingspatroon.

Bij vragen staan onze trainers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden zodat jij de begeleiding krijgt die jij verdient!

🏆Trainen is niet meer hetzelfde nadat je de Trainthuis App hebt geprobeerd en je zult niet meer anders willen. 

LET OP: De 7 dagen try-out actie is gelimiteerd en zal daarna weer €9,95 worden! De app is altijd opzegbaar -> je zit nergens aan vast.

7 dagen gratis. hoe werkt dat?

De eerste 7 dagen heb je gratis toegang tot de Trainthuis app. Daarna betaal je €9,95 p/m. Wil je niet verlengen? Dan kan je dat in de Trainthuis App opzeggen. Klik hier om te zien hoe.

Menu
Informatie
Contact
Nieuwsbrief

© door Trainthuis.nl 2020