NIEUW!

Video On Demand

 

Speciaal voor onze Trainthuis leden hebben wij een streaming dienst in de Trainthuis App ontwikkeld. Hiermee kan jij op ieder moment van de dag jouw favoriete les kiezen en volgen. Sluit je telefoon of laptop aan op jouw tv en geniet van de trainingen. 

✅ Jouw eigen Trainthuis fit profiel 

✅ 1000+ lessen voor thuis

✅ 11 verschillende lessen 

✅ Yoga, Boksen, Core-workouts etc. 

✅ Vanuit huis meedoen aan groepslessen

NU €0,00 voor 7 DAGEN 

Daarna €9,95 p.m. (direct opzegbaar)

Download onze App

Waarom de Trainthuis App?

📱Met de Trainthuis App heb jij alle hulp en begeleiding die jij nodig hebt om jouw eigen sportschool te creëren.

🎥Met behulp van de makkelijke instructievideo's zijn de oefeningen niet meer fout uit te voeren. Het is geen wonder dat er al meer dan 3300+ mensen gek zijn op Trainthuis iedereen het kan gebruiken!

💪🏽Progressie bijhouden is één van de moeilijkste dingen om te doen in de sportindustrie. Daarom is dit de alles in één app om dit makkelijk te maken. 

🍎 Scan jouw eetproducten in de app en voeg ze toe aan jouw eetdagboek. Hierin zie je wat je wel en niet zou moeten toevoegen aan jouw voedingspatroon.

Bij vragen staan onze trainers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden zodat jij de begeleiding krijgt die jij verdient!

🏆Trainen is niet meer hetzelfde nadat je de Trainthuis App hebt geprobeerd en je zult niet meer anders willen. 

LET OP: De 7 dagen try-out actie is gelimiteerd en zal daarna weer €9,95 worden! De app is altijd opzegbaar -> je zit nergens aan vast.

7 dagen gratis. hoe werkt dat?

De eerste 7 dagen heb je gratis toegang tot de Trainthuis app. Daarna betaal je €9,95 p/m. Wil je niet verlengen? Dan kan je dat in de Trainthuis App opzeggen. Klik hier om te zien hoe.

Menu
Informatie
Contact
Nieuwsbrief

© door Trainthuis.nl 2020